Aquarius Comfort Line

Aquarius Comfort Line

De Niro heeft een aantal opties ontworpen om jouw rijlaars of schoen zo comfortabel mogelijk te maken. Houd jij van comfort? Lees dan snel verder!

Aquarius Comfort rijlaars

Dit is het De Niro Aquarius Comfort model. Dit model is (net zoals de De Niro Ottaviano) gemaakt van smooth WRAT leder.

De Aquarius paardrijlaarzen zijn gemaakt van mooi kalfsleder, geproduceerd in Italië. Deze laarzen zijn ontworpen om te zorgen voor optimaal comfort.

Aan de voorzijde heeft deze sportieve rijlaars een stuk comfort leder op de wreef en aan de achterzijde een rits die schuin naar de zijkant van de voet loopt. Bovenaan de rits zit een ritsbeschermer. Daarnaast heeft deze laars een top die is gemaakt in het zelfde comfort leder als op de wreef van de laars.

Comfort kniestuk

Dit is het De Niro Comfort kniestuk. Dit zachter, comfortabele lederstuk kan worden toegevoegd aan verschillende De Niro modellen. Door het toevoegen van het comfortleder bij het stuk in de knieholte, krijgen ruiters minder last van het leder van de laars bij de achterkant van de knie. Hierdoor wordt het dragen van de rijlaars meer comfortabel. Op de hiernaast weergegeven foto’s, is het Comfort kniestuk gebruikt bij een standaard De Niro Bellini rijlaars.

Het De Niro Comfort kniestuk is mogelijk bij verschillende modellen, voor een meerprijs van €65,- 

Aquarius Comfort jodhpur

Deze De Niro Aquarius Comfort jodhpur is een mooie jodhpur, gemaakt van WRAT leder. (lees hier meer over WRAT). Deze jodhpur heeft een comfort inzet aan de voorzijde van de schoen. Dit zorgt voor optimaal draagcomfort en een fijne pasvorm. De Niro jodhpurs zijn vervaardigd van top kwaliteit Italiaans kalfsleder. Dit leder geeft de jodhpurs de perfecte pasvorm en een chique uitstraling. De binnenvoering is ook geheel kalfsleder voor extra draagcomfort.

Deze jodhpur is verkrijgbaar vanaf: €254,95

Geef een reactie