Young Line Collectie

Bekijk hier de Young Line collectie van De Niro Boot Co.

Vragen of opmerkingen? Neem vooral contact met ons op! 

De Young Line collectie van De Niro is een lijn van rijlaarzen die speciaal zijn ontworpen voor jongere ruiters en amazones. Het uitgangspunt voor deze collectie is de standaard De Niro Tricolore rijlaars. Het fijne aan deze laars, is de elastiek naast de rits in de achterkant van de laars. Door deze elastiek heeft de drager van de laarzen een klein beetje speling op de kuitmaat van de laars. Hierdoor is de laars ideaal voor jongere ruiters en amazones.

De laarzen in deze collectie zijn de Tricolore GuilliettaRomeo en Salentino. De Guillietta laars is gemaakt met een Shiny lederen piping bij de teenkap en op de top van de laars. De Romeo laars heeft een wat klassieker uiterlijk, door de subtiele matte piping op de teenkap en bij de side-strap. De Salentino laars heeft een patch op de kap, welke verkrijgbaar is in verschillende kleuren en ledersoorten. De pipings in de Salentino rijlaars kunnen worden gemaakt in een bijpassende kleur.

De laarzen uit deze collectie zijn verkrijgbaar bij al onze verkooppunten.

Naast de Young Line collectie, heeft De Niro ook andere collecties van rijlaarzen en jodhpurs gepresenteerd. Bekijk alle De Niro collecties hier.