Bekijk hier de Graffiti collectie van De Niro Co.

Vragen of opmerkingen? Neem vooral contact met ons op! 

LoreDe Graffiti collectie van De Niro is een speciale collectie van laarzen, jodhpurs, sneakers en riemen met details die zijn gemaakt in de bijzondere Graffiti ledersoorten. Elke collectie heeft zijn eigen verhaal. ‘Graffiti, tekens van geschiedenis op de stenen!’ is de betekenis van deze geweldige collectie.

Graffiti werd vroeger achtergelaten op stenen om sporen achter te laten over het leven van toen, van angsten, van oude angsten en oude rituelen. De Graffiti collectie is geïnspireerd door de schoonheid van primitieve inscripties. Veelzijdig in kleuren, drukt de Graffiti-collectie zijn sterke persoonlijkheid uit dankzij het ontwerp en het charmante patroon van het leer dat de inscripties op de stenen oproept. De nuances van kleur tussen lila en blauw-groen, goud en rosé tonen een verscheidenheid aan stijlen die karakter en identiteit, techniek en prestaties van de modellen verbeteren. Je kunt dus elke rijlaars leuk combineren met een sneaker of riem van De Niro Boot .co! De Graffitiledersoorten geven een prachtig effect aan ieder De Niro product en zijn verkrijgbaar bij alle De Niro verkooppunten

 

 Naast de Roseta collectie, heeft De Niro ook andere collecties van rijlaarzen en jodhpurs gepresenteerd. Bekijk alle De Niro collecties hier.