Buongiorno Collectie

Bekijk hier de Buongiorno collectie van De Niro Boot Co.

Vragen of opmerkingen? Neem vooral contact met ons op! 

De Buongiorno collectie van De Niro is een speciale collectie van laarzen, jodhpurs en riemen met details die zijn gemaakt in de bijzondere Buongiorno (BG) ledersoorten. Deze collectie staat voor ‘wedergeboorte’, het is een collectie die ontworpen is terwijl de hele wereld in lockdown zat wegens COVID-19. De inspiratie voor deze collectie was het verlangen om weer te mogen ‘shinen’. 

Doordat de Buongiorno ledersoorten in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn (Black, Blu, Burgundy, Brown & Salmon) zijn deze gemakkelijk en mooi te combineren met iedere rijlaars of schoen. De Buongiorno ledersoorten geven een prachtig effect aan ieder De Niro product en zijn verkrijgbaar bij alle De Niro verkooppunten

Deze Buongiorno ledersoorten zijn gemaakt met een glanzend leder, hierdoor voegt het een mooi effect toe aan het design. De ledersoorten die in deze collectie zijn gepresenteerd, zijn beschikbaar bij het ontwerpen van jouw eigen De Niro rijlaarzen, jodhpurs, sneakers of riemen.

Naast de Buongiorno collectie, heeft De Niro ook andere collecties van rijlaarzen en jodhpurs gepresenteerd. Bekijk alle De Niro collecties hier.