Tricolore Quick

De Tricolore lijn is de instaplijn van De Niro Boot co. Tricolore paardrijlaarzen zijn gemaakt van zacht kalfsleder, geproduceerd in Italië. Alle Tricolore rijlaarzen hebben een leren voering en een elastieken paneel naast de YKK 9mm rits aan de achterzijde. Dit zorgt voor een fjine pasvorm. Verder zijn alle Tricolore laarzen voorzien van een uitneembare binnenzool met actieve carbondeeltjes om schokken op te vangen. Als laatste hebben al deze laarzen een gegoten rubberen zool, gestikt aan de laars.

Het model Tricolore Quick is, zoals de naam al zegt, uitgevoerd in Quick (geprent) leder. Dit model heeft een patch van Smooth leder aan de binnenzijde, wat de levensduur van deze laarzen verlengt. Dit model is ofwel verkrijgbaar met veter op de wreef én met teenkap of zonder veter op de wreef en zonder teenkap. 

Deze De Niro rijlaars is in Quick leder in de kleuren zwart, bruin en blauw verkrijgbaar vanaf: €299,95

Zelf samenstellen 

Naast het standaard model Tricolore Quick rijlaars is het mogelijk om jouw rijlaars zelf samen te stellen. Wil je graag een andere ledersoort of Swarovksi stenen? Neem dan contact met ons op.

Bekijk hier een aantal Tricolore Quick rijlaarzen

Benieuwd naar wat allemaal mogelijk is? Neem dan contact met ons op. 

Bekijk hier een aantal onderhoudsproducten van De Niro Boot Co.