Tricolore Puro Duo Custom

De Tricolore lijn is de instaplijn van De Niro Boot co. Tricolore paardrijlaarzen zijn gemaakt van zacht kalfsleder, geproduceerd in Italië. Alle Tricolore rijlaarzen hebben een leren voering en een elastieken paneel naast de YKK 9mm rits aan de achterzijde. Dit zorgt voor een fijne pasvorm. Verder zijn alle Tricolore laarzen voorzien van een uitneembare binnenzool met actieve carbondeeltjes om schokken op te vangen. Als laatste hebben al deze laarzen een gegoten rubberen zool, gestikt aan de laars.

Het model Tricolore Puro Duo is gebaseerd op het Tricolore Puro Dress model. Deze rijlaars is voorzien van een hoge dressuurboog en heeft een licht verharde buitenkant op de schacht. Daarnaast heeft de laars aan de achterkant een stevige rits met daarnaast een elastieken inzet. Bovenaan deze rits is een ritbeschermer bevestigd. De top van de Tricolore Puro Duo laars is voorzien van een smalle jachtkap. Het Tricolore Puro Duo model is een elegante dressuurlaars zonder teenkap en zonder veter op de wreef, waardoor een nette en klassieke uitstraling wordt gecreëerd. Het Puro Duo model kan worden veranderd in het Puro Duo Custom odel door een speciale leersoort in de topvorm toe te voegen. Tevens kunnen onder deze top 5 Swarovski steentjes in een kleur naar keuze worden toegevoegd. Hierdoor kan het Puro Duo Custom model volledig naar de smaak van iedere ruiter worden ontworpen.

 

De Tricolore Puro Duo Custom rijlaars is in Smooth leder in de kleuren zwart, blauw en bruin verkrijgbaar vanaf: €528,95 (inclusief jachtkap in speciaal leder en 5 Swarovski steentjes).

Bekijk hier een aantal onderhoudsproducten van De Niro Boot Co.