Theo Hanzon

Ik ben Theo Hanzon, ik ben dressuurruiter en heb een trainingsstal in het Brabantse Haaren. Ik leid paarden op van jong tot en met de internationale Grand Prix, bemiddel in aan- en verkoop en geef les. Ik rijd al weer heel wat jaar met De Niro laarzen. Ik vind ze supercomfortabel, gaan lang mee en bovendien ook nog stijlvol. Met alle opties waaruit je kunt kiezen, kun je je eigen unieke laarzen samenstellen.


Trainingslaarzen van Theo

Ik kies voor de training meestal voor het polo model. Als opties heb ik bijvoorbeeld een mooie kleur, gaatjes in de tenen en op de boog of in de winter gevoerd met bont (dit kan overigens in alle modellen geleverd worden).

De Niro Polo model:
Deze unieke laars is het model De Niro Polo. Dit model is vervaardigd van top kwaliteit sterk Italiaans kalfsleder. Dit leder geeft de rijlaarzen samen met de perfecte afwerking, en de carré gevormde neus zijn exclusieve uiterlijk. Ook de binnenvoering van deze laars is gemaakt van zacht kalfsleder, wat zorgt voor optimaal draagcomfort. Het model Polo heeft standaard een harde buitenkant en een zachte binnenkant voor meer contact, een rits aan de voorkant van de wreef tot de knie, met één grote of kleine ritsbeschermer. Deze rijlaars heeft een mooie pasvorm en sluit ook rond de enkels mooi aan.

Wedstrijdlaarzen van Theo

Mijn wedstrijd laarzen zijn De Niro Volta’s, een dressuur model met extra verharde buitenkant maar supercomfortabele enkel en binnenkant. Bij dit model zit de rits aan de achterzijde wat in- en uitstappen makkelijker maakt.

De Niro Volta SL model:
Dit elegante model is de De Niro Volta SL rijlaars. Dit model lijkt op de De Niro Bellini, maar dan met de rits aan de achterkant. Elegantie, stijl en comfort kenmerken dit model. Tot en met kuitmaat S is deze paardrijlaars verkrijgbaar met een extra hoge dressuurboog van 10cm!


Het inrijden van een nieuw paar, is met De Niro niet meer zo pijnlijk als vroeger. Ik kan eigenlijk met een nieuw paar laarzen de hele dag aan de slag. Al met al ben ik heel blij met mijn De Niro laarzen!