Paardrijlaarzen Dames

Wist jij dat De Niro Boot een groot assortiment aan paardrijlaarzen voor dames heeft? Lees er hier alles over!

Er zijn verschillende modellen De Niro Boots die erg populair zijn onder de dames. Deze modellen zijn de Bellini, Bellini Duro, Polo en Tintoretto. Deze modellen zijn geliefd vanwege de smalle enkel, wat ervoor zorgt dat de laars een chique uitstraling heeft. 

Op zoek naar een budget-proof model? Bekijk dan onze tricolore paardrijlaarzen!

De Niro Boot Bellini

Het elegante model Bellini is zeer populair onder dressuuranamzones. Deze paardrijlaarzen zijn voorzien van een smalle enkel, waardoor het draagcomfort en het contact met het paard beter is. Daarnaast is deze rijlaars voorzien van een Titan rits schuinvoor op de laars. Omdat de rits schuinvoor op de laars zit valt deze niet op tijdens het rijden, dit zorgt voor een klassiekere uitstraling. 

De Niro Boot Bellini is geheel naar wens samen te stellen met andere leersoorten, verschillende tops, Swarovski-steentjes of een andere teenkap. Alles is mogelijk!

Verkrijgbaar vanaf €629,95

De Niro Boot Bellini Duro

Het chique model Bellini Duro wordt vaak gebruikt als trainingslaars. Deze paardrijlaars is hetzelfde als het model Bellini, alleen bij de Duro is het De Niro Boot Co. logo vervangen door een vierkantje met Swarovski-steentjes. Door het Swarovski detail heeft deze rijlaars een klassieke, maar toch elegante uitstraling. 

Ook De Niro Boot Bellini Duro is geheel naar wens samen te stellen met andere leersoorten of tops. 

Deze paardrijlaars is verkrijgbaar vanaf €659,95

De Niro Boot Polo

Het prachtige De Niro Polo model is speciaal vanwege de rits aan de voorkant. Dit geeft een speels, maar toch stijlvol effect. Dankzij de rits aan de voorkant de enkel van deze rijlaars ook wat smaller dan van de standaardmodellen. Dit is dus hét model voor dames die durven voor een unieke keuze te gaan!

Het De Niro Boot Polo model is geheel naar wens samen te stellen met andere leersoorten, Swarovski-steentjes en grote of kleine ritsbeschermers. 

Verkrijgbaar vanaf €609,95

De Niro Boot Tintoretto

Het unieke model Tintoretto is vrij nieuw bij De Niro. Deze paardrijlaars heeft een doorlopende veter aan de voorkant, wat net dat beetje extra aan jouw laars geeft. In tegenstelling tot de andere veterlaarzen is deze rijlaars voorzien van een smalle enkel. Daarnaast heeft deze laars een Titan rits die schuinvoor op de laars zit, voor een klassieke uitstraling. 

Ook het model Tintoretto kan volledig naar wens samengesteld worden met andere leersoorten, andere tops en Swarovski-steentjes.

De Niro Boot Tintoretto is verkrijgbaar vanaf €839,95

Wist je dat..

…je bij DNB laarzen alles geheel naar wens kan samenstellen? 

Bijna alles is mogelijk bij het samenstellen van jouw De Niro laarzen! Van verschillende tops tot opvallende pipings, van teenkap of hak in een andere leersoort tot de kleur van de zool. Je kunt zelfs bijna alle onderdelen van jouw laars versieren met Swarovski-steentjes in verschillende kleuren!*

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje op onze Create your own pagina of neem contact op met jouw favoriete verkooppunt

*niet mogelijk bij tricolore laarzen & JB Green Line, beperkt mogelijk bij model Salento & Volare.

… De Niro meer dan 200 verschillende standaard maatcombinaties heeft?

Door het grote aanbod aan standaardmaten is voor bijna iedereen wel een perfect passende paardrijlaars te vinden! Bij elke voetmaat zijn minimaal vier verschillende hoogtematen te combineren met minimaal zeven verschillende kuitmaten. Mocht je écht niet in een van onze standaardmaten passen is het ook mogelijk om volledig op maat gemaakte laarzen te bestellen. 

Wil jij weten of je in onze standaardmaten past? Bekijk dan onze pagina Maatvoering voor de maattabel óf laat jouw maat opmeten bij een van onze verkooppunten.

Sfeerfoto Banner twee paarden dressuur