Paardrijlaarzen Springen

Wist jij dat De Niro Boot een groot assortiment aan paardrijlaarzen voor de discipline springen heeft? Lees er hier alles over!

Er zijn verschillende modellen De Niro Boots die erg populair zijn onder springruiters en -amazones. Deze modellen zijn de Volare, Salento, Ottaviano en Tricolore Amabile. Deze modellen zijn geliefd vanwege de elastiek naast de rits, waardoor de laarzen heel comfortabel zijn. 

Op zoek naar een budget-proof model? Bekijk dan onze tricolore paardrijlaarzen!

De Niro Boot Volare

Het model Volare is in 2021 ontworpen door De Niro als de ultieme springlaars. Deze paardrijlaarzen zijn gemaakt van ‘Pelle Pisa’ leder, wat erg soepel leder is en dus in cominatie met de smalle enkel zorgt voor een close contact gevoel met jouw paard. Daarnaast heeft deze rijlaars een elastieken paneel naast de Titan rits, achterop de laars. Hierdoor valt deze paardrijlaars erg mooi om het been. Als laatste is het model Volare afgewerkt met twee ritsbeschermers, om de levensduur van de rits te verlengen én spoorsteuntjes zodat je sporen op hun plek blijven. 

De Niro Boot Volare is deels naar wens samen te stellen, door het randje op de top in een andere leersoort uit te laten voeren.

Verkrijgbaar vanaf €559,95

De Niro Boot Salento

Het stoere model De Niro Salento wordt erg vaak gebruikt als springlaars. Dit model wordt gemaakt van WRAT leder, wat stevig Italiaans leder is. Ook dit model is voorzien van een rits aan de achterzijde, met daarnaast een elastieken paneel voor extra comfort. 

Het De Niro Boot Salento model is deels naar wens samen te stellen door de top in een speciaalleder te laten uitvoeren.

Verkrijgbaar vanaf €524,95

De Niro Boot Ottaviano

Het standaardmodel Ottaviano is een bestseller bij De Niro. Deze klassieker is vervaardigd uit top kwaliteit kalfsleder voor een hoge duurzaamheid, daarnaast heeft het leder ook een WRAT-behandeling ondergaan. Deze rijlaars wordt geleverd met twee ritsbeschermers, zodat de Titan rits zo lang mogelijk mee gaat. 

Het model De Niro Ottaviano kan volledig naar wens samengesteld worden met andere leersoorten, andere tops en Swarovski-steentjes.

De Niro Boot Ottaviano is verkrijgbaar vanaf €529,95

De Niro Tricolore Amabile

Het model Tricolore Amabile is deel van de instaplijn van De Niro, genaamd ‘Tricolore’. Deze laars is gemaakt van zacht kalfsleder, geproduceerd in Italië. Aan de binnenzijde van deze laars zit een patch verwerkt, welke gemaakt is van iets dikker leer dan de buitenkant. Omdat vaak de binnenkant van een laars als eerste doorgereden wordt, verlengt dit de levensduur van dit model. Verder is de Tricolore Amabile voorzien van twee ritsbeschermers, waarvan de onderste spoorsteuntjes heeft én een elastieken paneel naast de rits aan de achterzijde.

Verkrijgbaar in Quick leder vanaf €249,95
Verkrijgbaar in Smooth leder vanaf €324,95

Wist je dat..

…je bij DNB laarzen alles geheel naar wens kan samenstellen? 

Bijna alles is mogelijk bij het samenstellen van jouw De Niro laarzen! Van verschillende tops tot opvallende pipings, van teenkap of hak in een andere leersoort tot de kleur van de zool. Je kunt zelfs bijna alle onderdelen van jouw laars versieren met Swarovski-steentjes in verschillende kleuren!*

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje op onze Create your own pagina of neem contact op met jouw favoriete verkooppunt

*niet mogelijk bij tricolore laarzen & JB Green Line, beperkt mogelijk bij model Salento & Volare.

… De Niro meer dan 200 verschillende standaard maatcombinaties heeft?

Door het grote aanbod aan standaardmaten is voor bijna iedereen wel een perfect passende paardrijlaars te vinden! Bij elke voetmaat zijn minimaal vier verschillende hoogtematen te combineren met minimaal zeven verschillende kuitmaten. Mocht je écht niet in een van onze standaardmaten passen is het ook mogelijk om volledig op maat gemaakte laarzen te bestellen. 

Wil jij weten of je in onze standaardmaten past? Bekijk dan onze pagina Maatvoering voor de maattabel óf laat jouw maat opmeten bij een van onze verkooppunten.

Sfeerfoto Banner twee paarden dressuur