Paardrijlaarzen Kids

Wist jij dat De Niro Boot een groot assortiment aan paardrijlaarzen voor kinderen heeft? Lees er hier alles over!

Er zijn verschillende modellen De Niro Botos die vaak verkocht worden aan kinderen. Dit zijn de modellen van de Tricolore lijn; Tricolore Amabile, Tricolore Salentino, Tricolore Quick en Tricolore Giulietta/Tricolore Romeo. De Tricolore lijn is de meer budget lijn van De Niro, waardoor ze erg geschikt zijn voor kinderen. 

Tricolore Amabile

Het klassieke model Tricolore Amabile is gemaakt van top kwaliteit Italiaans leder. Aan de binnenzijde van deze paardrijlaars zit een ingelegde patch, waardoor de levensduur van deze laars verlengd wordt. Daarnaast is deze paardrijlaars voorzien van twee ritsbeschermers; boven en onderaan de rits. De onderste ritsbeschermer is daarbij voorzien van spoorsteuntjes.

De mooie pasvorm en elastiek naast de rits aan de achterzijde maakt deze rijlaars erg geschikt voor jonge ruiters en amazones. 

In Quick leder verkrijgbaar vanaf €249,95
In Smooth leder verkrijgbaar vanaf €324,95

Tricolore Salentino

Het chique model Tricolore Salentino is perfect voor wanneer je jouw laars deels zelf wil samenstellen. Bij de Tricolore Salentino kan jij zelf uit bepaalde leersoorten de top en pipings voor jouw rijlaars kiezen. Daarnaast kun je ook kiezen of je de laars in Quick of Smooth leder zou willen en of je wel of geen veter op de wreef van de laars wil. 

In Quick leder verkrijgbaar vanaf €324,95
In Smooth leder verkrijgbaar vanaf €399,95

Tricolore Quick

Het model Tricolore Quick is een van de instapmodellen van De Niro. Deze paardrijlaarzen worden gemaakt van kalfsleder uit Italië en zijn voorzien van een sportieve veter op de wreef. Daarnaast zijn deze rijlaarzen voorzien van een elastiek naast de rits, wat samen met het soepele leder voor zorgt dat deze laarzen zeer geschikt zijn voor jonge ruiters. 

Verkrijgbaar vanaf €249,95

Tricolore Romeo & Tricolore Giulietta

De modellen Tricolore Romeo en Tricolore Giulietta zijn perfect als jij houdt van subtiele details. Ook deze paardrijlaarzen zijn gemaakt van Italiaans kalfsleder, geproduceerd in Italië. Bij deze modellen mag jij zelf kiezen in welke kleur jij de details op de sidestrap en teenkap zou willen. Bij Giulietta kan je kiezen uit alle kleuren Lucidi en bij Romeo uit de Brushed ledersoorten. 

In Quick verkrijgbaar vanaf €324,95
In Smooth verkrijgbaar vanaf €399,95

Wist je dat..

… De Niro recent verschillende features van de Tricolore lijn geüpgrade heeft?

Verschillende aspecten van de Tricolore laarzen zijn vernieuwd. Zo is er een verbeterde zool, wordt de Tricolore Quick tegenwoordig geproduceerd met een patch aan de binnenzijde én zijn er verschillende ritsbeschermers verkrijgbaar voor de modellen. 
 
Benieuwd naar de vernieuwingen? Lees dan snel onze blog. 

… De Niro meer dan 200 verschillende standaard maatcombinaties heeft?

Door het grote aanbod aan standaardmaten is voor bijna iedereen wel een perfect passende paardrijlaars te vinden! Bij elke voetmaat zijn minimaal vier verschillende hoogtematen te combineren met minimaal zeven verschillende kuitmaten. Mocht je écht niet in een van onze standaardmaten passen is het ook mogelijk om volledig op maat gemaakte laarzen te bestellen. 

Wil jij weten of je in onze standaardmaten past? Bekijk dan onze pagina Maatvoering voor de maattabel óf laat jouw maat opmeten bij een van onze verkooppunten.