Paardrijlaarzen Heren

Wist jij dat De Niro Boot een groot assortiment aan paardrijlaarzen voor heren heeft? Lees er hier alles over!

Er zijn verschillende modellen De Niro Boots die erg populair zijn bij de heren. Deze modellen zijn de Dressaggio, Vasari en Volare. Deze modellen worden veel verkocht vanwege hun comfort en stoerdere uiterlijk. 

Op zoek naar een budget-proof model? Bekijk dan onze tricolore paardrijlaarzen!

De Niro Boot Dressaggio

Het klassieke model Dressaggio is populair onder de dressuurruiters. Deze paardrijlaarzen zijn voorzien van een Titan rits schuinvoor op de laars, waardoor deze niet opvalt tijdens het rijden. Hierdoor krijgt deze rijlaars een erg chique uitstraling. Omdat de Dressaggio een minder smalle enkel heeft dan het model Bellini is deze laars wat stoerder van uiterlijk. 

De Niro Boot Dressaggio is geheel naar wens samen te stellen met andere leersoorten, verschillende tops, Swarovski-steentjes of een andere teenkap. Alles is mogelijk!

Verkrijgbaar vanaf €659,95

De Niro Boot Vasari

Het chique model Vasari wordt vaak gebruikt als trainingslaars. Deze paardrijlaars is vergelijkbaar met het model Polo, omdat ze beide een Titan rits aan de voorzijde hebben. Echter, bij het model Vasari is de schacht ‘op’ de voet bevestigd, in plaats van er ‘in’. Dit geeft deze paardrijlaars een stoer uiterlijk. Daarnaast zorgt dit ervoor dat de instap erg gemakkelijk is, vooral voor mensen met een hoge wreef. 

Ook De Niro Boot Vasari is geheel naar wens samen te stellen met andere leersoorten of tops. 

Deze paardrijlaars is verkrijgbaar vanaf €699,95

De Niro Boot Volare

Het De Niro Volare model is perfect voor springruiters. Deze rijlaars is gemaakt van Pelle Pisa leder. Dit is erg soepel leder, waardoor je een close contact gevoel krijgt met jouw paard. Het Volare model is voorzien van elastiek naast de rits voor extra draagcomfort. Verder is dit model ook voorzien van een Vibram zool

Het De Niro Boot Volare model is te customizen door op de top een speciaalleer toe te passen.

Verkrijgbaar vanaf €559,95

Wist je dat..

…je bij DNB laarzen alles geheel naar wens kan samenstellen? 

Bijna alles is mogelijk bij het samenstellen van jouw De Niro laarzen! Van verschillende tops tot opvallende pipings, van teenkap of hak in een andere leersoort tot de kleur van de zool. Je kunt zelfs bijna alle onderdelen van jouw laars versieren met Swarovski-steentjes in verschillende kleuren!*

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje op onze Create your own pagina of neem contact op met jouw favoriete verkooppunt

*niet mogelijk bij tricolore laarzen & JB Green Line, beperkt mogelijk bij model Salento & Volare.

… De Niro meer dan 200 verschillende standaard maatcombinaties heeft?

Door het grote aanbod aan standaardmaten is voor bijna iedereen wel een perfect passende paardrijlaars te vinden! Bij elke voetmaat zijn minimaal vier verschillende hoogtematen te combineren met minimaal zeven verschillende kuitmaten. Mocht je écht niet in een van onze standaardmaten passen is het ook mogelijk om volledig op maat gemaakte laarzen te bestellen. 

Wil jij weten of je in onze standaardmaten past? Bekijk dan onze pagina Maatvoering voor de maattabel óf laat jouw maat opmeten bij een van onze verkooppunten.