Banner Zwarte rijlaarzen
De Niro Bellini Brushed Black en Patent Black met rondine en Swarovski

Zwarte paardrijlaarzen

Wist jij dat je De Niro Boot paardrijlaarzen geheel zelf kan samenstellen? Het is dus ook mogelijk om een helemaal zwarte laars te customizen!

Bij het customizen van jouw De Niro Boots zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt zelf kiezen in welke leersoort jij de voet, schacht, top, etc. zou willen. Ook kun je uit verschillende tops kiezen welke jij het mooiste vindt en kun je deze ook nog decoreren met bijvoorbeeld Swarovski. Bekijk onze Create your own pagina voor alle mogelijkheden. 

Op zoek naar een budget-proof model? Bekijk dan onze tricolore paardrijlaarzen! Deze zijn ook verkrijgbaar in de kleur zwart. 

Zwarte schacht en voet

In principe kunnen alle speciaalleders van De Niro Boot gebruikt worden op elk onderdeel van de laars. Echter, vaak wordt voor de schacht en de voet een eenvoudige leersoort gebruikt, omdat dit een chique uitstraling geeft. Hieronder zie je de zwarte leersoorten die het meest voorkomen op de schacht en voet van een paardrijlaars.

Zwart speciaalleder

In principe kunnen alle speciaalleders van De Niro Boot gebruikt worden op elk onderdeel van de laars. Maar de speciaalleders van De Niro worden vaak gebruikt voor details zoals op de top of als pipings. Hieronder zie je de staaltjes van alle zwarte speciaalledersoorten die momenteel verkrijgbaar zijn. 
De Niro Speciaalleer Zwart

Wist je dat..

…je bij DNB laarzen alles geheel naar wens kan samenstellen? 

Bijna alles is mogelijk bij het samenstellen van jouw De Niro laarzen! Van verschillende tops tot opvallende pipings, van teenkap of hak in een andere leersoort tot de kleur van de zool. Je kunt zelfs bijna alle onderdelen van jouw laars versieren met Swarovski-steentjes in verschillende kleuren!*

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem een kijkje op onze Create your own pagina of neem contact op met jouw favoriete verkooppunt

*niet mogelijk bij tricolore laarzen & JB Green Line, beperkt mogelijk bij model Salento & Volare.

… De Niro meer dan 200 verschillende standaard maatcombinaties heeft?

Door het grote aanbod aan standaardmaten is voor bijna iedereen wel een perfect passende paardrijlaars te vinden! Bij elke voetmaat zijn minimaal vier verschillende hoogtematen te combineren met minimaal zeven verschillende kuitmaten. Mocht je écht niet in een van onze standaardmaten passen is het ook mogelijk om volledig op maat gemaakte laarzen te bestellen. 

Wil jij weten of je in onze standaardmaten past? Bekijk dan onze pagina Maatvoering voor de maattabel óf laat jouw maat opmeten bij een van onze verkooppunten.

Sfeerfoto Banner twee paarden dressuur