Kristy Snepvangers

Kristy is iemand die al op jonge leeftijd het paardenvirus heeft meegekregen. Vanaf haar 4e jaar zat ze op haar shetland pony Flossie en op haar 8e jaar werd ze lid van de ponyclub ‘Wouw Vooruit’ en ging ze fanatiek wedstrijd rijden. De liefde voor de eventing sport ontstond want haar allereerste cross les kreeg ze op haar 9e jaar van haar voormalige coach Jan van Beek. Hij heeft haar de basis voor de eventing geleerd. Met Millstream’s Siri heeft ze haar eerste cross gereden. Al snel werd duidelijk niets is te eng en ze wilde net zo goed worden als Jan. Toen Kristy 11 jaar was kreeg ze haar eerste D Pony Millstream’s Chanel. Deze pony heeft ze zelf opgeleid en groeide ze samen naar hun allereerste internationale eventing wedstrijd. Omdat dit heel bijzonder was besloot ze dit te gaan filmen voor de thuisblijvers en hierop kreeg ze heel veel reacties. Later ontstond hierdoor haar eigen YouTube kanaal.

Kristy was altijd al heel erg sportief en heeft ze fanatiek aan spring turnen gedaan en op hoog niveau gehockeyd. Later moest ze een keuze maken in haar drukke leventje van paarden, school en de andere sporten en koos ze volledig voor het paardrijden.

In 2017 heeft Kristy op 12-jarige leeftijd zich weten te selecteren voor het EK eventing in Hongarije. Dit was een fantastische ervaring. Ook kwam Jan naar Hongarije gevlogen om haar te komen coachen. Het was in een woord geweldig en ze behaalde hiermee een knappe 17e plaats op haar allereerste EK Eventing pony’s! Wat een avontuur maar wat smaakte dit naar meer. 

2018 werd een jaar met een hele grote zwarte rand. Op 08 juli is door een plotseling dood onze allergrootste vriend, steun en toeverlaat, coach Jan van Beek overleden. We hebben er ontzettend veel verdriet van gehad, maar toch door gegaan met de sport want zoals hij zelf gezegd zou hebben: “Opgeven is geen optie”. Diezelfde maand wist Kristy zich dan ook te selecteren met 2 pony’s Millstream’s Robin Hood en Rathcline Dream voor het EK in Engeland. Ze koos voor haar grootste trouwe vriend Robin Hood en reed hiermee een fantastisch EK in Engeland ondanks het gemis van Jan.

Kristy en haar De Niro laarzen

Sinds 2022 is Kristy een sponsorruiter voor De Niro. Daarvoor reed Kristy al met De Niro!

Kristy rijdt eventing, dit betekent dat alle onderdelen zoals springen, crossen en dressuur hieronder vallen. 

Tijdens het crossen gebruikt Kristy haar Salento De Niro rijlaarzen.
Voor het springen heet zij de Volare De Niro rijlaarzen.
Maar ook rijdt ze dressuur en daarvoor zijn de Bellini De Niro paardrijlaarzen.
Tijdens de trainingen heeft ze de Tintoretto.

De Niro Sneakers

De sneakers van Kristy zijn ook van De Niro. Deze heeft ze helemaal zelf samengesteld.


Sneaker Kristy