Incanto Collectie

Bekijk hier de Incanto collectie van De Niro Boot Co.

Vragen of opmerkingen? Neem vooral contact met ons op! 

De Incanto collectie van De Niro is een speciale collectie van laarzen, jodhpurs en sneakers met details die zijn gemaakt in de bijzondere Incanto ledersoorten. Het ontwerp en de glinstering van deze ledersoorten zorgt voor een uniek uiterlijk.

Doordat de Incanto ledersoorten in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn (Bronzo, Blu en Argento) zijn deze gemakkelijk en mooi te combineren met iedere rijlaars of schoen. De Incanto ledersoorten geven een prachtig effect aan ieder De Niro product en zijn verkrijgbaar bij alle De Niro verkooppunten

Deze Incanto ledersoorten zijn gemaakt met een glanzend leder, met daarover een geperforeerde stof. Hierdoor is de glinstering op de laars of schoen erg subtiel en voegt het een mooi detail toe aan het design. De ledersoorten die in deze collectie zijn gepresenteerd, zijn beschikbaar bij het ontwerpen van jouw eigen De Niro rijlaarzen, jodhpurs, sneakers of riemen.

Naast de Incanto collectie, heeft De Niro ook andere collecties van rijlaarzen en jodhpurs gepresenteerd. Bekijk alle De Niro collecties hier.