Lees hier meer informatie over het verkooppunt:

Ruitersport Viehoff

Ruitersportwinkel

Over Ruitersport Viehoff

Op zoek naar goed passende rijlaarzen?

Wanneer je rijlaarzen niet goed passen, dan kan dat ervoor zorgen dat je pijn krijgt tijdens het rijden of het lopen. Als je daarmee door blijft rijden, kan dat leiden tot een slechte houding op het paard en lichamelijke klachten. Heb jij: Last van je benen? Een pijnlijk gevoel in je rijlaarzen als je loopt of als je paardrijdt? Blaren en pijnlijke plekken op je voeten en benen? Of zit je met krampachtige benen op je paard? Dan past je rijlaars niet goed.

Het vinden van perfect passende rijlaarzen is dan als eerste van belang. Als je het gevoel hebt dat er geen perfecte laars voor je is dan is het tijd een bezoek aan ons te komen brengen, Ruiterport Viehoff de rijlaarzen specialist van Limburg. 

Je bent van harte welkom om bij ons in Landgraaf te komen kiezen uit de beste merken rijlaarzen. Wij van Ruitersport Viehoff zijn dé rijlaarzenspecialist van Nederland en gespecialiseerd in het merk DeNiro. Onze vakkennis en deskundigheid zorgen ervoor dat je de rijlaarzen vindt die perfect op jouw benen en voeten aansluiten.

We maken je rijlaarzen namelijk op ambachtelijke wijze geheel op maat, in onze eigen werkplaats. Wanneer er iets met de rijlaarzen is, repareren wij ze vakkundig. Wij bieden maatwerk waar je blij van wordt. Natuurlijk kun je bij ons ook terecht voor originele Kep Italia rijhelmen, passend bij de merken die wij voeren. Daarnaast helpen onze gekwalificeerde zadelpassers je graag bij de zoektocht naar een goed passend zadel. Ruitersport Viehoff is met meer dan 35 jaar ervaring een begrip in het land.