Lees hier meer informatie over het verkooppunt:

Ruitershop Boxmeer

Ruitersportwinkel

Over Ruitershop Boxmeer

Ben je op zoek naar De Niro rijlaarzen, jodhpurs, sneakers of een riem? Dan ben je bij Ruitershop Boxmeer aan het juiste adres! Ruitershop Boxmeer is een van de specialisten van Nederland als het gaat om De Niro. Deze ruitersportzaak is opgericht in 1986 en is gelegen in Boxmeer. Dankzij de jarenlange ervaring ga je hier gegarandeerd naar huis met de perfect passende rijlaars! Aan kwaliteit, service en aandacht bij deze ruitersportzaak geen gebrek. Zowel in de fysieke winkel als in de webshop kun je hier goed slagen. In de speciaal ingerichte “Custom Corner” zijn de merken De Niro, Kep Italia en Samshield terug te vinden.

De gespecialiseerde medewerksters meten de rijlaarzen helemaal op het been aan. Zo wordt voor iedereen de juiste schoenmaat, kuit en hoogte van de laars bepaald. Daarnaast zijn de custom opties bij De Niro eindeloos! Denk aan rijlaarzen in verschillende kleur en leersoorten met talloze opties op de top, hak en de neus. Maak jouw set helemaal compleet met een custom Kep Italia of Samshield helm. Ook hierin is Ruitershop Boxmeer een van de specialisten van Nederland met een grote voorraad!

Wil je in deze winkel graag nieuwe De Niro rijlaarzen aan laten meten en helemaal zelf samenstellen? Voor het aanmeten en personaliseren van een rijlaars ben je altijd van harte welkom. Hierbij word je deskundig begeleid en geadviseerd door een van de specialisten. Ga je liever op afspraak naar deze winkel? Ga dan hier naar de website en maak direct jouw afspraak!