Swarovski & Gems collectie

In deze Swarovski & Gems collectie vindt u een assortiment aan prachtige De Niro rijlaarzen, die zijn afgewerkt met Swarovski elementen of andere steentjes en kristallen.

 

Swarovski elementen kunnen op verschillende manieren worden gebruikt bij het samenstellen van De Niro rijlaarzen. Ten eerste kunnen de steentjes worden gebruikt op de teenkap. Daarnaast kunnen de Swarovski elementen gebruikt worden bij een top of jachtkap. Ten slotte kunnen Swarovski steentjes worden gebruikt bij bijvoorbeeld het logo op de side-strap of op de gesp van een Polo laars. Andere steentjes en kristallen kunnen natuurlijk op dezelfde manier gebuikt worden.

Door het toevoegen van Swarovski elementen of andere steentjes op een rijlaars, wordt de gehele uitstraling van de laars schitterend, elegant en wat opvallender. De steentjes kunnen erg opvallend of juist erg subtiel worden gebruikt, waardoor er voor iedereen een passend design te vinden is.

Hierboven zijn een aantal voorbeelden weergegeven van manieren waarop de steentjes bij het ontwerpen van een rijlaars kunnen worden gebruikt. Deze designs zijn tevens te bestellen bij al onze verkooppunten. Benieuwd naar meer laarzen die bij deze prachtige collectie horen? Bekijk de producten in de Swarovski & Gems collectie!