Charlotte Fry

Vorige slide
Volgende slide

Al sinds 2015 rijd ik met De Niro Boots. Ik ben van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat te vinden in het zadel en in mijn De Niro Boots laarzen ;). Het is daarom erg belangrijk dat ze comfortabel zitten, duurzaam zijn en, last but not least, er mooi uitzien.

Bij Van Olst Horses heb ik verschillende paarden ter beschikking, van jonge paarden tot en met mijn Grand Prix paarden, zoals onder andere natuurlijk Everdale en Glamourdale.

Ik rijd mijn paarden graag in het De Niro model Bellini en voor de training pak ik vaak naar een laars met hoge veters.

De Niro Boots is voor ons een fijne sponsor en ik hoop hier dan ook nog vele successen mee te behalen.

Lottie x

Charlotte Fry haar carriére

Charlotte heeft inmiddels een indrukwekkende carrière opgebouwd in de dressuur. Met Charlotte Fry in het zadel werd Glamourdale in 2018 wereldkampioen bij de zevenjarigen. In hetzelfde jaar werd Charlotte Europees kampioen U25 met Dark Legend. In 2020 maakte ze haar debuut in de internationale Grand Prix met Chippendale. In 2021 was het tijd voor het internationale Grand Prix-debuut van Glamourdale. Charlotte werd opnieuw wereldkampioen, dit keer met de zesjarige Kjento in Verden, Duitsland. Ze nam ook deel met Everdale aan de Olympische Spelen in Tokio, goed voor teambrons. Op het Europees kampioenschap in Hagen behaalden ze teamzilver. Individueel eindigden Charlotte en Everdale op de vijfde plaats, met een topscore van 84.721% in de kür op muziek.

 

 

Charlotte Fry en De Niro

Al een aantal jaar rijdt Charlotte Fry met haar De Niro rijlaarzen!