Britt Dekker

Britt is een bekende Nederlandse presentatrice. Ze presenteert onder andere programma’s voor Talpa als de NPO.

Dat Britt een liefde voor paarden heeft, is wel duidelijk. Op haar eigen YouTubekanaal ‘Paardenpraat TV’ upload zij iedere maandag goed bekeken filmpjes. In deze video’s geeft zij handige tips over paardenverzorging, bezoekt evenementen, ontmoet mensen uit de paardenwereld en vertelt zij alles wat je wilt weten over paarden en pony’s.

Naast haar YouTube carrière heeft Britt ook 2 geweldige films uitgebracht, namelijk: 
2019: Whitestar
2022: Silverstar

 Ook heeft Britt in 2023 een eigen paarden-kinderboeken serie uitgebracht! Wat een prestatie!

Europees kampioen voor Iberische paarden

Nadat George en ik donderdag goud wisten te behalen in het eerste onderdeel van het Europees Kampioenschap stond vandaag de freestyle op het programma 🇫🇷🐴 Daar haalden we een score van 75% 🏆 Wat betekent dat we in het eindklassement geëindigd zijn als EUROPEES KAMPIOEN!!!!!😱😍🥇🥇🍾🥳We hebben er zo lang voor geoefend, geven er veel voor op en als het dan lukt is dat zo mega gaaf! Het Wilhelmus horen op het podium is echt iets magisch om mee te maken🥇🇳🇱🥹 George maakt al mijn dromen waar, mijn allerbeste vriend voor altijd!🧡En zo te zien is hij ook trots, hij hielp netjes even met het vasthouden van de vlag!!!😂😂

 

Schreef Britt op haar Instagram. 28-10-2023

Britt Dekker en haar De Niro laarzen

Sinds September 2023 rijdt Britt met haar prachtige De Niro paardrijlaarzen. Ze heeft er maar liefst zeven! Twee van haar prachtige paardrijlaarzen zijn de Volta’s en de rest zijn de Bellini’s van De Niro!