De Niro Volta; De dressuurlaars!

De Niro Volta; De dressuurlaars!

De Italiaanse De Niro laars Volta is een echte must-have voor de dressuurruiter. Volta staat in het Italiaans voor change page, change rule. Deze nieuwe dressuurlaars is dan ook een echte verandering in de dressuursport! Deze laars lijkt namelijk op een bellini, alleen is de Volta laars uniek door de rits aan de achterkant. Dit zorgt voor een makkelijke instap; zelfs met getranspireerde voeten! Doordat de rits aan de achterkant zit, zitten de zip cages ook niet bij je beugelriemen, wat zorgt voor minder slijtage. De zip cages en de voet zijn bij de Volte De Niro laars ook mogelijk in Brushed en lak leder. 

De prachtige Volta laars is de ideale dressuurlaars, omdat er tot en met kuitmaat S een extra hoge dressuurboog op kan van maar liefst 10 cm! Vanaf kuitmaat M kan er een dressuurboog van 8 cm op. Hierdoor krijgt de rijlaars een super chique uitstraling.  

Je kunt de paardrijlaars De Niro Volta geheel naar wens samenstellen! 

Paardrijlaarzen-De-Niro-Volta-SL-Custom-Patent-Blue_Showmodel-743_Patent-Blue_1

Geef een reactie