Nieuwe Tricolore Features

Nieuwe Tricolore Features

De Niro Boot Co. blijft innoveren, niet alleen met nieuwe laarzen, maar ook met verbeteringen van bestaande laarzen. Hierdoor worden alle laarzen steeds duurzamer en gaan ze langer mee. Sinds kort zijn er verschillende vernieuwingen van de Tricolore lijn. Lees snel verder om te ontdekken wat deze vernieuwingen zijn!

Vernieuwde zool

De Tricolore laarzen hebben in tegenstelling tot de DNB laarzen altijd een gelijmde zool gehad in plaats van een gestikte zool. Het voordeel hiervan was dat dit goedkoper en sneller was, maar het nadeel is dat de lijm sneller loslaat en daardoor minder duurzaam is.

Inmiddels heeft de De Niro Boot Co. fabriek een andere zool ontwikkeld voor de Tricolore laarzen en deze vernieuwde zool is wel gestikt. Hierdoor zal de Tricolore zool dus minder snel loslaten, wat de laars duurzamer maakt. De binnenkant van deze nieuwe zool is gemaakt van latex, wat zorgt voor extra comfort. En maak je geen zorgen, de prijs blijft hetzelfde! Deze zool zal vanaf nu door de fabriek op alle tricolore modellen verwerkt worden

Patch bij Tricolore Quick

De Tricolore Quick is het meest budget model wat De Niro in haar assortiment heeft. Geheel gemaakt van geprent en soepel Quick leder. Dit soepele leder is natuurlijk erg comfortabel, maar een nadeel kan zijn dat dit leder wel sneller slijt. Vooral bij aan de binnenkant van de kuit gaan laarzen vaak het snelst kapot door wrijving met het zadel en intensief gebruik.

Om snelle slijtage te voorkomen worden alle nieuwe Tricolore Quick laarzen voortaan met een patch Smooth leder aan de binnenkant van de kuit geproduceerd. Smooth leder is steviger dan Quick leder, waardoor dit langer mee zal gaan. Doordat de rest van de laars nog steeds in Quick Leder uitgevoerd wordt is deze laars nog steeds super comfortabel. Daarbij is de patch tijdens het rijden bijna niet te zien, omdat hij aan de binnenkant van het been zit. Ideaal dus!

Onderste ritsbeschermer

De Tricolore modellen worden standaard geproduceerd zonder onderste ritsbeschermer*. Een van de nieuwste Tricolore modellen, de Tricolore Amabile, werd geïntroduceerd mét ritsbeschermer én dit was een ritsbeschermer met spoorsteuntjes erop. Hierdoor zijn de losse spoorsteuntjes aan de zijkanten van de hak dus niet meer nodig. Voorheen was het al mogelijk om een ‘normale’ ritsbeschermer te bestellen op jouw Tricolore laarzen voor €37,50 extra.

Omdat de ritsbeschermer mét spoorsteuntjes zo goed ontvangen is, is het nu ook mogelijk om deze ritsbeschermer op alle andere Tricolore modellen te bestellen, tegen een meerprijs van €75,-. Ideaal dus wanneer je vaak met sporen rijdt!

*Uitgezonderd Tricolore Amabile, Tricolore Apulia, Tricolore Leccese en Tricolore Ionio

Heb jij nog vragen over de nieuwe features van de Tricolore laarzen? Neem dan gerust contact met ons op!

Geef een reactie