Nieuw: De Niro Volare rijlaars

Springruiters opgelet, De Niro heeft recentelijk dé perfecte springlaars gelanceerd. Deze laars, genaamd Volare, draagt de kenmerken flexibiliteit en comfort

 

De nieuwe De Niro springlaars is de perfecte laars, die jonge ruiters begeleidt bij hun dromen én niet onderdoet aan de behoeften van kampioenen. Deze laars heeft de kwaliteiten van Italiaans vakmanschap, wat het handelsmerk is van De Niro’s vaklieden. 

De Volare laars is flexibel wegens de perfecte combinatie van het leder met de binnenvoering, gecombineerd met het elastieken paneel aan de achterzijde. De laars zal zacht om je been zitten, waardoor je in combinatie met de flexibiliteit de ideale close-contact feeling krijgt met jouw paard. Door deze perfecte harmonie is deze laars niet alleen comfortabel, maar zorgt het ook voor de best mogelijke sportprestaties. Daarnaast straalt de Volare laars ook stijl en elegantie uit.