De Niro Tricolore Amabile rijlaarzen

De Niro Tricolore Amabile rijlaarzen

De Niro heeft kort geleden een nieuw model op de markt gebracht: De Tricolore Amabile rijlaars! Lees alles over dit model en over De Niro in deze blog!

 

Ruiters van over de hele wereld waarderen het Italiaanse De Niro vakmanschap, de onberispelijke kwaliteit en de persoonlijke styling die De Niro Boot Co kenmerkt. De Niro Boots worden door ervaren ambachtslieden vakkundig handgemaakt, in de stad Casarano in Zuid-Italië.

Aandacht voor detail, het gebruik van het fijnste leder, talent en intuïtie voor innovatie zijn al ruim dertig jaar kenmerkend voor het merk De Niro Co. Een uitgebreide lijn van populaire ontwerpen en oneindig veel personalisatieopties zorgen ervoor dat iedere ruiter zijn of haar unieke smaak kan uiten, een statement kan maken, of gewoon zijn of haar persoonlijkheid kan laten zien door het dragen van unieke rijlaarzen.

Bewerkt 1

De Niro Boot Co produceert al laarzen sinds 1981. Tot 1995 werden er vooral speciale modellen gemaakt voor grote merken zoals Prada en Gucci. Deze merken verplaatsten de productie na enkele jaren naar het verre Oosten.

Ondertussen namen een aantal van de medewerkers fanatiek deel aan wedstrijden in de paardensport. Zij stelde voor om rijlaarzen te gaan ontwikkelen. Deze rijlaarzen bevielen zo goed, dat er een enorme vraag ontstond.

De laarzen ontwikkelden zich tot wat vandaag de dag echte ‘De Niro Boots’ zijn: Comfortabele topkwaliteit rijlaarzen in chique Italiaans design, vervaardigd door echte kunstenaars.

De tricolore lijn is de instaplijn van De Niro. Deze laarzen zijn wat simpeler en goedkoper dan andere De Niro laarzen. De laarzen worden gemaakt van hoge kwaliteit kalfsleder met een lederen zool. De nieuwe De Niro Tricolore Amabile is ook voorzien van deze, én andere kwaliteiten.

Bewerkt 2

Het Tricolore Amabile model van De Niro is erg vergelijkbaar met andere Tricolore laarzen. Deze laarzen worden in Italië met de hand gemaakt, met behulp van hoge kwaliteit kalfsleder. De Tricolore Amabile laars wordt gemaakt met een ingelegde lederen patch op de binnenzijde van de schacht. Hierdoor is de laars minder kwetsbaar, en zal je de binnenkant van de rijlaarzen minder snel doorrijden.

Daarnaast is de Tricolore Amabile rijlaars standaard voorzien van een bovenste rits beschermer en een onderste rits beschermer met een spoorsteun. Andere Tricolore rijlaarzen hebben enkel de bovenste rits beschermer. De Tricolore Amabile laars is voorzien van een gelijmde ledere zool, welke zorgt voor optimaal draagcomfort en optimale functionaliteit. In de voorkant van de rijlaars is een elastische veter gemaakt op de wreef, voor een gemakkelijke instap.

De Niro Boot NL heeft een aanzienlijke voorraad van dit model staan. Maten die niet direct bij ons op voorraad zijn, or andere kleuren, kunnen besteld worden bij de De Niro fabriek. Heb je vragen over dit model of twijfel je over de maat? Neem contact op met een van onze verkooppunten!

Geef een reactie