Corona virus update

Zoals jullie weten, heeft de Italiaanse regering besloten om alle industrieën te sluiten om de gezondheid van de mensen te beschermen en verdere infecties met het Corona virus te beperken.

Met alle De Niro medewerkers gaat het gelukkig goed, en vanaf het begin van deze epidemie zijn de nodige maatregelen getroffen om veilig te kunnen werken. Helaas moeten ze nu toch stoppen met produceren en thuisblijven om er samen voor te zorgen dat deze situatie zo kort mogelijk duurt.

Fabriek: “We weten dat velen van jullie in de wereld betrokken zijn bij deze situatie. Hierdoor voelen we ons sterker en dichterbij elkaar dan ooit. We moeten positief zijn en erop vertrouwen dat deze gekke situatie snel ten einde zal komen. Dan kunnen we weer gaan werken en genieten van de liefde voor paarden.”

De fabriek mag alle laarzen die klaar zijn, versturen tot en met 25 maart 2020. De Niro Nederland zal voorlopig open blijven voor al jullie vragen en verzoeken. De bestellingen zullen gewoon doorgegeven worden aan de fabriek. Als de fabriek weer open mag, dan gaan de laarzen in productie op volgorde van bestellen. Je bent dus uiteraard nog steeds welkom om jouw De Niro laarzen te bestellen, maar houd daarbij rekening met deze verwachtte vertraging.

Wil je dat we je op de hoogte houden van verdere ontwikkelingen?
Stuur ons dan even een berichtje met je mailadres. Wij zullen je dan van verdere ontwikkelingen op de hoogte houden per email.

Bedankt voor jullie begrip.

Het De Niro Boot NL team.